La recepta original que vaig aprendre duu cloïsses enlloc de cigales, però aquesta variant està a l'alçada!
Ingredients per a 2 persones:
- pasta fresca
- pasta fresca
- unes cigaletes
- 1 cebeta picadeta
- 1 gra d’all laminat
- 2 tomàquets
- 1/2 vas de vi blanc sec
- julibert picat
- oli
- sal
Preparació:
Posem oli abundant (1/2 dit) a la paella i saltegem les cigales prèviament netejades. Les reservem i pelem. Sofregim la ceba i l’all durant un parell o tres de minuts tenint cura que no es cremi ni agafi massa color.
Afegir el tomàquet sense pell ni llavors triturat o tallat a dauets. Salpebrar, afegir un raig de vi blanc (una mica més de 1/2 vas) i tapar l’olla coent-ho a foc viu junt amb les cigales pelades fins que redueixi una miqueta.
Bullir la pasta en aigua abundant i sal, afegir-la a la paella, barrejar, esporvorejar amb julibert picat i servir.
- 1 cebeta picadeta
- 1 gra d’all laminat
- 2 tomàquets
- 1/2 vas de vi blanc sec
- julibert picat
- oli
- sal
Preparació:
Posem oli abundant (1/2 dit) a la paella i saltegem les cigales prèviament netejades. Les reservem i pelem. Sofregim la ceba i l’all durant un parell o tres de minuts tenint cura que no es cremi ni agafi massa color.
Afegir el tomàquet sense pell ni llavors triturat o tallat a dauets. Salpebrar, afegir un raig de vi blanc (una mica més de 1/2 vas) i tapar l’olla coent-ho a foc viu junt amb les cigales pelades fins que redueixi una miqueta.
Bullir la pasta en aigua abundant i sal, afegir-la a la paella, barrejar, esporvorejar amb julibert picat i servir.
8 comentaris:
amb els escamarlans està a l'alçada i més i tot, és supergustós i enriqueix qualsevol preparació. la teva t'ha quedat magnífica.
home nena, estic totalment d'acord amb el manel, les cigales superen a les cloïsses!
Anna, quina pinta m�s bona que fa!!! mmmmmmm....
Petunets,
Eva.
Aquesta cigala treient el cap per sobre de la pasta, ja está dient "menja'm"...
Un petó
Xaro
Un plat de pasta de luxe.
enhorabona
Ester
Un bravo per la cuinera fotografa! és fabulosa aquesta recepta!
felicitats.
Anna!
Entre les cloïsses i les cigales em quedo amb les cigales! Me l'apunto!
Enhorabona
On hi hagi un bon escamarlà...!
Recepta perfecta i la foto molt xul·la
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada