dissabte, 7 de juny de 2008

Lassanya d'espinacs i pinya



Avui he provat de fer aquesta recepta que vaig llegir al blog
El delantal verde, que sempre ens mostra receptes vegetarianes molt vistoses.

Com ja tenia la salsa de tomàquet (pomodoro) feta, ha estat molt ràpid i el resultat ha estat com m'esperava...una combinació de dolç per la pinya, que contrasta més que bé amb el tomàquet, i les petites troballes de nou. Abans de menjar hi he afegit un parell de cullerades de parmesà (la meva petita contribució).

Recomanable al 100%.

4 comentaris:

manel ha dit...

gràcies per la recomanació, amb la salsa pomodoro que vas fer dimecres, ha d'estar bo per força.

RUBEN ha dit...

Com sempre unes receptes boníssimes, sanes i fàcils de fer! Felicitats Anna! Mai haguès pensat que la pinya es pot combinar amb els espinacs, això ho haig de provar...

La cuina vermella ha dit...

Anna! La veritat és que aquesta recepta és original i exòtica... la pinya sempre dóna aquest toc tropical! Una combinació molt valenta. Com ens agrada!

Anna ha dit...

La combinació és original, només pels colors ja és llaminera, i omple força!