dimecres, 18 de juny de 2008

Gaspatxo de cireres



Aquesta és una variant del gaspatxo de sempre que té un toc dolcet molt bo.

Ingredients per a 4 persones:

- 8 tomàquets madurs
- 1/2 ceba tendra
- 1/2 pebrot verd petit
- 1 llesca de pa sec
- 1/4 de gra d'all
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1/2 cullerada de vinagre de Xerès
- sal
- 200 gr de cireres despinyolades
- festucs

Preparació:

Triturar tots els tomàquets, les cireres, la ceba, el pebrot, l'all i el pa. Quan sigui fi, afegir l'oli, la sal i el vinagre. Passar pel passapurés.

Servir-lo fresquet i esporvorejar-hi uns festucs o formatge ratllat, o afegir unes boletes de mozzarella.

7 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

mmmmm...que bo!!!...Has probat de posar-hi maduixes enlloc de cireres? Tb queda boníssim!!
Petunets,
Eva.

rapapa ha dit...

Hola Anna!

Fa dies que tinc abandonat el blog, pero estic acavant la nova actualització del blog, i me l'estic currant bastant crec, ja veuras!

Aqui et deixo l'adreça d'on pots trobar el meu formatge, quant torna a parlar amb el botiguer ja li dire que doni un formatget dels blaus a "l'anna de kiwi blau":

Tasta'm
C/ Lope de Vega nº35
Xafrà amb Ramon Turro (bora el mar)
Poble Nou
627466668
932211381
Retaurant i venta dels productes

Salud i bons aliments!!!

manel ha dit...

anna, jo havia vist gaspatxo amb maduixes, com diu l'eva, però amb cireres no, i sembla que ha de quedar ben bo, caldrà provar-ho.

Gemma ha dit...

M'encanten els gaspatxos diferents com aquest! Jo n'he fet amb cireres, maduixes, síndria, remolatxa... Tots tenen el seu toc d'originalitat per anar variant i sempre agraden molt!

Elisabet ha dit...

ooooohh Anna, quines receptes que ens fas!!!!! :)
Doncs jo ahir vaig llegir en una revista una recepta de gaspatxo de gerds!! "más difícil todavía"!!! :)
Petonets

PD: per fer-nos aquestes delícies tan sanes, tens algun llibre de capçalera? tic buscant bibliografia especialitzada ;P

Anna ha dit...

Mmmmm, m'encanten aquestes receptes refrescants amb fruiteta! Per cert, aquesta recepta s'assembla molt a una de Juan Mari Arzak. L'única diferència és que enlloc de cireres ell hi posa síndria. Ho provarem!

Anna ha dit...

Sou uns experts del gaspatxo! Em falta, doncs, probar la variació de les maduixes, la síndria i els gerds!

Rapapa, hi aniré un dia d'aquests a buscar el formatge al Poble Nou ;)

Elisabet, tinc un llibre de receptes petitet que et pot servir. Es diu "La buena cocina desintoxicante" de l'editorial De Vecchi escrit per AnnaPrandoni i Fabio Zago. Dona consells per menjar de manera saludable i receptes senzilles i bones.
Jo particularment les escullo entre les revistes que llegeixo, l'última adquisició la Cocina ligera, que aquest mes m'ha donat un munt d'idees!

gràcies a tots pels vostres comentaris!!!