dimarts, 3 de juny de 2008

Batut de síndria refrescant



Un batut molt refrescant! De la batedora al got i endins!

Ingredients per a 1 persona:

- 1 tall generós de síndria
- 1 iogurt natural
- 1 cullerada de mel
- suc de llimona

Preparació:

Treure la closca de la síndria i tallar-la a trossets. Posar-los a la batedora amb el iogurt, la mel i un raig de suc de llimona. Batre durant un minutet. La síndria té tanta aigua que la textura és més de suc que de batut.

7 comentaris:

Myriam ha dit...

Uauuu!! Quin batut més estiuenc!! A mi m'agrada molt menjar fruita però la síndria m'empipa molt... Potser serà la manera que en mengi!!

Gemma ha dit...

M'encanta la síndira!!!!
Ja fa 3 setmanes que en compro i surt molt bona. Aquest any crec que s'ha avançat la temporada, oi?
Aquest suc me'l faig avui mateix per berenar!

illetapitita ha dit...

mmm.... Boníssim!
A l'estiu, amb la caloreta venen tan de gust els sucs naturals!
Fins ara!

Iris ha dit...

Ei, quina bona pinta que fa aquest batut! És una boníssima opció per prendre a mig matí, oi?

Anna ha dit...

Òstres, quina gran idea! Ja tinc les postres del sopar de dissabte! Moltes gràcies! Si no et fa res, et copio la recepta...

Anna ha dit...

Doncs ja t'he copiat la recepta. Aquest dissabte la vaig provar amb uns amics i va quedar deliciosa!

Anna ha dit...

Veig que us agrada la síndria! Doncs tinc alguna altra recepta...la faré més endavant ;)