dilluns, 16 de juny de 2008

Amanida d'espinacs, tomàquet i tonyina



La preferida del popeye!

Ingredients:

- unes fulles d'espinacs frescos
- 1 tomàquet de branca
- 1 llauna de tonyina
- un grapat de nous
- oli, sal i vinagre balsàmic

Preparació:

Rentar, assecar i tallar les fulles d'espinacs. Rentar i tallar el tomàquet i posar-lo sobre el verd; salar. Repartir per sobre la tonyina i coronar amb les nous trencades. Amanir amb l'oli i el vinagre.

2 comentaris:

Elisabet ha dit...

Mmm quina bona pinta, Anna!! L'altre dia et vaig copiar l'amanida de pollastre i pinya, boníssima! Em sembla que aquesta també caurà ;P però sense tomàquet, que no m'agrada!!
Fins aviat!!

RUBEN ha dit...

Com sempre unes receptes boníssimes i supersanes! Felicitats Anna! M'agrada molt el teu bloc!