Inauguro el mes de juny (això ja comença a fer olor d'estiu) recomanant-vos que proveu aquesta recepta. Es prepara en un moment, queda una carn molt tendra i la salsa té un gust dolcet boníssim!
Es pot acompanyar amb puré de patata, arròs, etc.
Ingredients per a 2 persones:
- 2 talls de filet de vedella
- 3 cullerades de concentrat de caldo de carn (o de caldo)
- 2 culleradeta de cafè de mel
- 1/2 got de vinagre balsàmic
- farina
- brandy
- oli
Preparació:
Posar un rajolinet d’oli a la paella, que arribi a mullar-la tota. Enfarinar el filet i espolsar-lo per treure’n l’excés. Fer el filet banda i banda i salar.
Tirar una raig de brandy sobre el tall i flambejar. Afegir una culleradeta de cafè de mel sobre cada tall i mig got de vinagre balsàmic. Sobretot no dupliqueu la quantitat de vinagre per fer 4 talls, ja que nedaran a la paella!
Anem arrossegant el tall per la paella amb les pinces perquè s’empapi bé de la salsa i l’anem tombant. Tot a foc mig-alt.
Quan ja és una mica espès (en 1-2 minutets), aferir les cullerades de concentrat de caldo de carn (no pastilles avecrem).
Finalment, afegir una nou de mantega per acabar d’espessir la salsa, i ja és llest.
- 2 talls de filet de vedella
- 3 cullerades de concentrat de caldo de carn (o de caldo)
- 2 culleradeta de cafè de mel
- 1/2 got de vinagre balsàmic
- farina
- brandy
- oli
Preparació:
Posar un rajolinet d’oli a la paella, que arribi a mullar-la tota. Enfarinar el filet i espolsar-lo per treure’n l’excés. Fer el filet banda i banda i salar.
Tirar una raig de brandy sobre el tall i flambejar. Afegir una culleradeta de cafè de mel sobre cada tall i mig got de vinagre balsàmic. Sobretot no dupliqueu la quantitat de vinagre per fer 4 talls, ja que nedaran a la paella!
Anem arrossegant el tall per la paella amb les pinces perquè s’empapi bé de la salsa i l’anem tombant. Tot a foc mig-alt.
Quan ja és una mica espès (en 1-2 minutets), aferir les cullerades de concentrat de caldo de carn (no pastilles avecrem).
Finalment, afegir una nou de mantega per acabar d’espessir la salsa, i ja és llest.
Es pot acompanyar amb puré de patata, arròs, etc.
7 comentaris:
Anna! la farem segur aquesta setmana, un plat 5 estrelles per un dia de cada dia!
Ole, ole, aquestes són les que m'agraden a mi, poca feina i resultones!.
Fins aviat
felicitats, anna, sense haver-lo provat em puc imaginar perfectament el resultat i em sembla deliciós i sorprenent.
So nice.... What actually it is? Is it maet? Sorry i can't able to translate your post. What language it was?
Sorry for the spelling mistake.. Is it meat?
mmmmm...que bo!!!...el concentrat de carn és tipus "bovril" (crec que s'escriu així, pot ser?)...
Petunets,
Eva.
Queda un color fosquet i la foto queda rareta, però és boníssim!
Eva, el concentrat ideal seria fer un caldo de carn i coure'l durant 4 hores de manera que redueixi.
No conec el bovril, no sé si podria funcionar, però es pot posar un caldet més lleuger i també queda molt bo.
Selerines, this is veal sirloin steak with balsamic vinegar sauce. If you are interested I can translate the receipt for you.
Publica un comentari a l'entrada