Tenia vàries verduretes a la nevera i les vaig ventilar ràpid amb aquest plat de pasta!
Ingredients per a 2 persones:
Ingredients per a 2 persones:
- 2 pastanagues
- 1 ceba tendra
- 1 tomàquet
- 1/2 carbassó
- 1/2 pebrot vermell
- 1 branca d'api
- 2 racions de pasta
- vi blanc
- parmesà ratllat
- oli i sal
- unes fulles d'alfàbrega
Preparació:
Picar la ceba ben fineta i començar-la a sofregir amb un raig d'oli a la paella. Mentrestant, anar fent dauets molt petits de la pastanaga (pelada), del carbassó, l'api, el pebrot i el tomàquet (sense pell ni llavors). Anar afegint els ingredients a la paella, afegir sal, i quan comencin a estar cuits, afegir un rajolí de vi blanc. Seguir la cocció uns minuts més i posar 3 cullerades de formatge parmesà.
Bullir la pasta en aigua abundant, escórrer i abocar sobre la salsa. Barrejar i servir!
Si tenim les fulles d'alfàbrega fresca les afegim abans de servir, però si tenim la seca la posem a mitja cocció.
- 1 ceba tendra
- 1 tomàquet
- 1/2 carbassó
- 1/2 pebrot vermell
- 1 branca d'api
- 2 racions de pasta
- vi blanc
- parmesà ratllat
- oli i sal
- unes fulles d'alfàbrega
Preparació:
Picar la ceba ben fineta i començar-la a sofregir amb un raig d'oli a la paella. Mentrestant, anar fent dauets molt petits de la pastanaga (pelada), del carbassó, l'api, el pebrot i el tomàquet (sense pell ni llavors). Anar afegint els ingredients a la paella, afegir sal, i quan comencin a estar cuits, afegir un rajolí de vi blanc. Seguir la cocció uns minuts més i posar 3 cullerades de formatge parmesà.
Bullir la pasta en aigua abundant, escórrer i abocar sobre la salsa. Barrejar i servir!
Si tenim les fulles d'alfàbrega fresca les afegim abans de servir, però si tenim la seca la posem a mitja cocció.
1 comentari:
d'això se'n diu aprofitar les sobres!!! però molt ben aprofitades, eh! quin plat més bo! Bona revetlla!
Publica un comentari a l'entrada