La preferida del popeye!
Ingredients:
- unes fulles d'espinacs frescos
- 1 tomàquet de branca
- 1 llauna de tonyina
- un grapat de nous
- oli, sal i vinagre balsàmic
Preparació:
Rentar, assecar i tallar les fulles d'espinacs. Rentar i tallar el tomàquet i posar-lo sobre el verd; salar. Repartir per sobre la tonyina i coronar amb les nous trencades. Amanir amb l'oli i el vinagre.
- unes fulles d'espinacs frescos
- 1 tomàquet de branca
- 1 llauna de tonyina
- un grapat de nous
- oli, sal i vinagre balsàmic
Preparació:
Rentar, assecar i tallar les fulles d'espinacs. Rentar i tallar el tomàquet i posar-lo sobre el verd; salar. Repartir per sobre la tonyina i coronar amb les nous trencades. Amanir amb l'oli i el vinagre.
2 comentaris:
Mmm quina bona pinta, Anna!! L'altre dia et vaig copiar l'amanida de pollastre i pinya, boníssima! Em sembla que aquesta també caurà ;P però sense tomàquet, que no m'agrada!!
Fins aviat!!
Com sempre unes receptes boníssimes i supersanes! Felicitats Anna! M'agrada molt el teu bloc!
Publica un comentari a l'entrada