dimarts, 5 de febrer del 2008

Suc d'amanida



Generalment acostumem a beure sucs de fruites, des del típic suc de taronja matutí a la gran varietat de barreges que es poden fer. Aquests sucs duen més sucres que els de verdures, que no són tan populars, però tenen també moltes vitamines i poden ser igualment divertits.

Aquí va una proposta...

Ingredients:

- 2 pastanagues
- 2 tomàquets madurs
- 1 cogollo d'enciam (o unes 4-5 fulles grans)
- oli d'oliva
- vinagre de mòdena
- sal

Preparació:

Tallar els extrems de les pastanagues i rentar-les bé. Rentar els tomàquets i tallar-los a quarts. Netejar l'enciam. Liquar els tres ingredients i barrejar els sucs. Amanir-ho al gust amb la sal, l'oli i el vinagre.

A partir d'ara oblideu-vos dels coberts per menjar l'amanida!

Per cert, segur que esteu pensant que l'individual de la foto és una passada...ens els va regalar la Maria Rosa, i són a conjunt amb les estovalles...tenir una sogra manetes és el que té ;)

1 comentari:

Gemma ha dit...

Aquest suc d'amanida és una injecció de vitamines directa a les venes! Nutricionalment parlant, és el plat perfecte!
Quina sort amb aquestes sogres... ;)