Un altre suc per la col·lecció. És una barreja de fruita i verdura on la llimona dona un toc refrescant i la canyella deixa un gustet que lliga molt amb la pastanaga.
Ingredients per a 2 gots (o un, pel assedegats):
- 2 pastanagues fresques
- 2 peres
- 1 llimona
- un polsim de canyella
Preparació:
És ben senzill com sempre. Netejar bé amb aigua les pastanagues i les peres. Tallar els extrems de les pastanagues i liquar-les. Tallar les peres en 4 quarts, treure'n el cor i liquar-les. Pelar la llimona i liquar-la. Remenar els tres sucs, afegir la canyella i acabar de remenar.
Ingredients per a 2 gots (o un, pel assedegats):
- 2 pastanagues fresques
- 2 peres
- 1 llimona
- un polsim de canyella
Preparació:
És ben senzill com sempre. Netejar bé amb aigua les pastanagues i les peres. Tallar els extrems de les pastanagues i liquar-les. Tallar les peres en 4 quarts, treure'n el cor i liquar-les. Pelar la llimona i liquar-la. Remenar els tres sucs, afegir la canyella i acabar de remenar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada