dimecres, 27 de febrer de 2008

Batut 100% maduixa



Per agafar forces a mitja jornada!

Ingredients per a una persona:

- maduixes (6 de grosses o 8 de mitjanetes)
- 1 cullerada de sucre moreno
- 1/2 llimona (una expremuda de mà)
- un raig d'aigua molt freda

Preparació:

Es netegen les maduixes amb aigua, es treuen les fulles i se'n fan trossos. Es tira a la batedora amb l'aigua, el sucre i la llimona. Batre fins que quedi fi.

El color és espectacular...no es necessita més...

8 comentaris:

Eva ha dit...

Hola Anna,

Aquest batut de maduixa, mmmmmmm, ja me'l beuria ara mateix. Em penso que demà ja aniré a buscar les maduixes.
Felicitats, m'encanten les teves receptes. Són del meu estil.

Anna ha dit...

gràcies!!!!

me n'ajegro que t'agradin, ja veus que soc molt aficionada als sucs ;)

La cuina vermella ha dit...

Dona energètica (amb aquests batuts...), tenim un regal per a tu a la cuina vermella. Esperem que t'agradi!

mil petons!

Fàtima ha dit...

Noia

Gràcies, he descobert el kiwi blau i me'n faré asidua perquè són força senzilles i amb ingredients que puc trobar fins i tot aquí a Irlanda.

Ester ha dit...

Hola Anna!
Ja havia visitat el teu blog alguna altra vegada, però després de la classe de la Mireia i d'haver-nos conegut em tindràs aquí sovint
Un petó
Ester

Anna ha dit...

Ei Fàtima, desde Irlanda! Només en conec Dublin però em va agradar molt. Tens raó, quan ets fora costa de trobar segons quins aliments.

Hola Ester! M'encantarà veure els teus comentaris!!!

EVA ha dit...

Anna!!!!...Jo tb et visitava com et vaig comentar xo no t'havia deixat comentaris...xo com diu l'Esther...ara ja no hi ha excusa!!!!...Volem veure les recetes de la Mireia al Kiwi blau!!! :)
Petunets,
Eva (terrassa)

rapapa ha dit...

Hola Anna!

Realment estic impresionat del teu bloc, soc amant del mon culinari i eix bloc es interesantissim!!!

El cap de setmana passat vaig probar de fer el BROWNIE, i val a dir que es molt senzill de fer!
Llastima que no tenia una safata mes petitra per ficar la massa i em vare quedar bastant prim, pero molt bo!!!
Em van recomanar posar un xic de vainilla en pols i o vaig fer i si que li dona un toc.

El meu bloc el tinc abandonat, pero properament el posare en funcionament. El meu ofici es formatger artesà, i el meu bloc anira sobre formatges, i cada mes actualitzare amb articles sobre formatges.

Salud i bons aliments!!!