Ingredients per a 4 persones:
- 150 gr de xocolata negra a trossets
- 5 ous, separades clares i rovells
- 2 culleradetes de rom, licor de cafè o conyac (opcional)
Preparació:
Fondre la xocolata al microones o al bany Maria. Fora del foc, afegir el licor i després els rovells un a un.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les amb compte a la barreja de xocolata.
Abocar a les copes per servir i deixar-ho refredar almenys dues hores abans de menjar-s'ho.
Si, si, ja està! La pots decorar i acompanyar amb fruita confitada.
- 150 gr de xocolata negra a trossets
- 5 ous, separades clares i rovells
- 2 culleradetes de rom, licor de cafè o conyac (opcional)
Preparació:
Fondre la xocolata al microones o al bany Maria. Fora del foc, afegir el licor i després els rovells un a un.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les amb compte a la barreja de xocolata.
Abocar a les copes per servir i deixar-ho refredar almenys dues hores abans de menjar-s'ho.
Si, si, ja està! La pots decorar i acompanyar amb fruita confitada.
4 comentaris:
Facílissima però boníssima! Ho té tot! Amb cointreau... mmmm! Ja se'm fa la boca aigua :)
Hola Anna! Ens agrada molt el teu blog, la teva delicadessa i sencillesa ens conviden a fer la teva recepta. Gràcies. Txell i Kike.
té molt bona pinta... avui mateix la faré!
si em deixes corregir-te, però, se'n diu rovell, de les "yemas" dels ous...
bon profit!
gràcies per la correcció, tens tota la raó...ara al llegir-ho m'ha fet molt mal d'ulls ;)
Publica un comentari a l'entrada