dimecres, 27 de febrer de 2008

Truita d'esbargínia i pebrots del piquillo



Són dies de molta feina, així que s'ha de ser pràctic!

Ingredients per a 2 persones:

- 2 esbargínies
- 3 ous
- 1 pot de pebrots del piquillo a tires
- comí i pebre negre
- oli i sal

Preparació:

Pelar i trossejar les esbargínies. Deixar-les uns 30 minuts en un escorredor perquè deixin anar l'amargor. Fer-les a la paella amb un raig d'oli a foc mig. Salpebrar i afegir el comí (li dona un toc exòtic). Quan estiguin fetes, retirar-les sobre paper absorbent per treure l'excés d'oli.

Batre els ous, posar-hi un xic de sal i afegir l'esbargínia i trossets de pebrots del piquillo al gust. La resta, com sempre, volta i volta!

Jo sempre la feia amb l'esbargínia sola, però aprofitant el pot de piquillos que tenia a la nevera...m'agrada molt més així.

6 comentaris:

gemma ha dit...

Que bonaaaaaaa!

Eva ha dit...

Anna,

Tinc un carbassó a la nevera, també hi pot quedar bé en lloc de l'albergínia?
M'encanten les truites!

Anna ha dit...

Hola Eva!

Jo normalment faig la truita de carbassó i ceba, però segur que amb els piquillos també queda bona!

Maria Rosa ha dit...

Aquesta, la tinc que provar, però, potser hi afegirè un punt de patata per què tingui un pel de consistència.

Anònim ha dit...

Hola Anna!!
(a ver si sabes quien soy????)
al final me he conectado.

Hoy aún no hemos desayunado y ver la receta de esta tortilla ....me ha dado un hambre!!!
Tengo berejena en casa... a lo mejor pruebo este plato para cenar.

....Se me olvidaba....¡ ME GUSTA MUCHO TU BLOG !!!! SEGURO QUE LO CONSULTO OTRO DIA!!!

Anna ha dit...

Hombre!!! Espero que seas Susana!! Por fin!! Me alegro de que te guste, jeje, me hace mucha ilusión que me visites de vez en cuando y critiques mis recetas ;)