dissabte, 25 d’abril de 2009

Bombó de ricotta i parmesà amb sèsam sobre reducció de vinagre de mòdena





La reducció de vinagre de mòdena arrodoneix aquest aperitiu, ja que la boleta de formatge sola quedaria una mica sosa.

La recepta és la mateixa que vaig seguir per a fer les
boletes de formatge amb mortadela. Sobre cada cullereta es posa un rajolí de reducció de vinare de Mòdena, que podeu fer o comprar ja preparada, i a sobre s'hi col·loca una boleta de formatge.

Us recomano que proveu una variant, que hem tastat darrerament a una de les proves de menú per la boda, que consisteix en arrebossar les boletes amb crocant enlloc de sèsam.

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Estem expentants de conèixer el menú del casori! apuntem la teva variant d'arrebosar-les amb crocant.

Mercè ha dit...

Oh, Anna, quina recepta més original!! I el casament per quan?!! :)
Petons!

Raquel ha dit...

Que bonita presentacion.. enhorbuena