diumenge, 12 d’abril de 2009

Llaminera de porc a la mostassa



Plat senzillíssim i "resulton" que vaig preparar un cap de setmana per dinar. Vaig agafar la recepta del blog "
DIT I FET" de la Maria José:

Ingredients per a 4 persones:


- llamineres de porc per a 4 persones
- oli d'oliva verge extra
- mostassa a l'antiga
- vi blanc
- sal

Preparació:

En una safata que pugui anar al forn, posar el filet i untar-lo per tots els costats amb la mostassa. Salar i regar amb una mica d'oli d'oliva i un bon raig de vi blanc.


Posar al forn a 200ºC de 20 a 30 minuts. Filetejar i servir acompanyat d'arròs o puré de patata.

Boníssim!!!

11 comentaris:

Ester ha dit...

Jo també el faig aquest rellom i està boníssim, en faig una altra versió amb salsa de formatge que no està gens malament
Una abraçada
Ester

RUBEN ha dit...

ep! Hola Anna! Aquesta me l'apunto!
Una abraçada

Glòria ha dit...

Les receptes amb llaminera de porc donen bon resultat. Queda molt intens el gust de la mostassa?.

maia ha dit...

Hola Anna, aquestes son les receptes que més m'agradant. Senzilles i molt bones. Salutacions

illetapitita ha dit...

Aquesta és d'aquelles recpetes senzilles i bones!
Salut!

Mercè ha dit...

Anna, quina casualitat! Ahir vam menjar llaminera de porc! No tenia massa temps per cuinar i el vaig fer rapidet al forn! S'hi nota molt la mostassa?? (A nosaltres no ens agrada massa, però reconec que hi ha salses que hi dóna un toc molt bo).
Petons!

xaro ha dit...

A mi si que m'agrada la mostassa i aquest rellom te molt bona pinta!!!

elisenda ha dit...

Aquesta segur que ens encanta.
Je, je... no es cap indirecte.

Maria Jose ha dit...

Ehhhh que bé que vos agradàs la recepta!!!! estic molt contenta,i és cert que es prepara en un tres i no res...petonets maca!!!

Pilumm ha dit...

Hola, Si primer pintes la llaminera amb mostassa de Dijon, y despres a sobre li poses l'antiga encara queda millor ;)

Anna ha dit...

gràcies pel consell Pilumm!!!