Ingredients per a 2 persones:
- 2 iogurts naturals
- 2 cullerades de llet condensada
- 200 gr de pastanagues (3 o 4)
- 100 ml d’aigua
Preparació:
Netejar i liquar les pastanagues. Posar a la batedora el suc de pastanaga i la resta d’ingredients i batre-ho fins que quedi una una barreja homogènia. Posar-la a la nevera fins el moment de servir.
Acompanya-ho amb una torradeta amb formatge o pernil i tindràs un esmorzar molt complert. M'ha quedat una mica aigualit perquè he posat per una persona l'aigua de dos (quin despiste). Si us agraden les begudes dolces, afegiu una culleradeta de sucre moreno.
- 2 iogurts naturals
- 2 cullerades de llet condensada
- 200 gr de pastanagues (3 o 4)
- 100 ml d’aigua
Preparació:
Netejar i liquar les pastanagues. Posar a la batedora el suc de pastanaga i la resta d’ingredients i batre-ho fins que quedi una una barreja homogènia. Posar-la a la nevera fins el moment de servir.
Acompanya-ho amb una torradeta amb formatge o pernil i tindràs un esmorzar molt complert. M'ha quedat una mica aigualit perquè he posat per una persona l'aigua de dos (quin despiste). Si us agraden les begudes dolces, afegiu una culleradeta de sucre moreno.
3 comentaris:
Hola Anna,
De nou un suc, mmmmmm!
Aquest esmorzar sona de pel.lícula!
Eva
Visca la reina dels batuts!
I aquest té pinta de ser dels millors... trobo que lliga molt bé amb un bon pernil ibèric :)
Segueixo amb els meus sucs i batuts! El batut era molt bo, però entre batut i pernilet, amb quedo amb lo segon!!
Per cert, és el tema del HEMC!! A veure què trobo...
Publica un comentari a l'entrada