diumenge, 9 de març del 2008

Batut de pastanaga



Ingredients per a 2 persones:

- 2 iogurts naturals
- 2 cullerades de llet condensada
- 200 gr de pastanagues (3 o 4)
- 100 ml d’aigua

Preparació:

Netejar i liquar les pastanagues. Posar a la batedora el suc de pastanaga i la resta d’ingredients i batre-ho fins que quedi una una barreja homogènia. Posar-la a la nevera fins el moment de servir.

Acompanya-ho amb una torradeta amb formatge o pernil i tindràs un esmorzar molt complert. M'ha quedat una mica aigualit perquè he posat per una persona l'aigua de dos (quin despiste). Si us agraden les begudes dolces, afegiu una culleradeta de sucre moreno.

3 comentaris:

Eva ha dit...

Hola Anna,

De nou un suc, mmmmmm!
Aquest esmorzar sona de pel.lícula!

Eva

Gemma ha dit...

Visca la reina dels batuts!
I aquest té pinta de ser dels millors... trobo que lliga molt bé amb un bon pernil ibèric :)

Anna ha dit...

Segueixo amb els meus sucs i batuts! El batut era molt bo, però entre batut i pernilet, amb quedo amb lo segon!!
Per cert, és el tema del HEMC!! A veure què trobo...