Per fi he fet la recepta que ens va ensenyar la Mireia Carbó. És tant fàcil i ràpida com ens va mostrar.
Ingredients:
- 125 ml de llet
- 75 gr de farina
- 60 gr de mantega
- 3 ous
- sal
- sucre
- anís sec (opcional)
Preparació:
Posar la llet (o aigua) i la mantega a una olla al foc, amb una mica de sal. Quan la llet bulli i la mantega estigui desfeta, afegir d'una sola vegada la farina i deixar coure tot remenant fins que la massa se separi de les parets de l'olla.
Fora del foc, afegir un ou i barrejar fins que quedi homogeni. Així anar afegint els tres ous.
Fregir petites porcions de la pasta en oli calent (millor de girasol).
Quan encara siguin calents, mullar amb una mica d'anís sec i arrebossar amb el sucre.
Ingredients:
- 125 ml de llet
- 75 gr de farina
- 60 gr de mantega
- 3 ous
- sal
- sucre
- anís sec (opcional)
Preparació:
Posar la llet (o aigua) i la mantega a una olla al foc, amb una mica de sal. Quan la llet bulli i la mantega estigui desfeta, afegir d'una sola vegada la farina i deixar coure tot remenant fins que la massa se separi de les parets de l'olla.
Fora del foc, afegir un ou i barrejar fins que quedi homogeni. Així anar afegint els tres ous.
Fregir petites porcions de la pasta en oli calent (millor de girasol).
Quan encara siguin calents, mullar amb una mica d'anís sec i arrebossar amb el sucre.
5 comentaris:
Els ultims de la temporada! Tenen una pinta molt bona :)
l'any que ve els farciré, a veure què tal va...
(Torno a ser en Martí, que me quedat a veure una mica el teu blog.)
Mmmm, que bons que són els bunyols de vent.
Jo els faig igual (vaig treure la recepte de llibre "La Teca", que li vaig robar a la mama, jeje).
Doncs l'any passat vaig provar lo del farcit i van quedar encara més bons. Hi vaig posar nata, ai deu meu, cada mossegada era un esclat de joia... i nata!
Bé, em sembla que aniré visitant el teu bloc més sovint... Felicitats!
Martí.
Hola Martí! Gràcies pels teus comentaris. Sempre pensava en el farcit de crema, però ara que ho dius, de nata ha d'estar tremendo!! De fet, aquesta pasta també serveix per fer lioneses...
Fins aviat!
crec que la temporada de bunyols no s'ha acabat, desprès de veure aquesta recepte, la Quaresma pot continuar fins .............
Jo provarè de fer-los barrejant la massa amb crema. Ja os dirè el que !
Publica un comentari a l'entrada