dimecres, 5 de març de 2008

Wok d'espaguetis i llagostins



Ja he estrenat el wok nou!

Ingredients per a 2 persones:

- 150 gr d'espaguetis
- 300 gr de llagostins
- 1 ceba
- un grapat de fastucs
- 1 branqueta de julibert
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- salsa de soja
- sal i pebre

Preparació:

Coure els espaguetis. Mentrestant, escalfar l'oli al wok (o a una paella antiadherent) i afegir-hi els llagostins salpebrats. Fregir-los a foc fort uns 3 minuts donant-los la volta. Enretirar els llagostins, deixar-los refredar i pelar-los.

Al mateix oli, sofregir la ceba picada (també s'hi pot posar pebrot) durant 5 minuts a foc mig. Afegir els espaguetis, que abans s'hauran escorregut, el julibert picat ben fi i un raig de salsa de soja, sal i pebre.

Saltejar tot junt uns 5 minuts a foc mig i remenant constantment amb una cullera de fusta. Incorporar les cues de llagostí i servir els espaguetis esporvorejant-los amb els pistatxos matxucats (i un rajolinet d'oli per sobre).

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Aquest wok l'has estrenat amb una recepta boníssima!
Ja has pensat com estrenaràs el motlle del microones? Quina intriga... ;)

Ester ha dit...

Pasta amb gambes,ummmmmmmm,aqusta també me l'apunto
Felicitats
Ester

gemma ha dit...

Mmmmm! El toc cruixent dels festucs deu quedar genial!

La cuina vermella ha dit...

Volem un wok, volem un wok! amiga quina recepta, estic amb la Gemma de les trenes el toc de festucs ha de quedar de mort!!

Anna ha dit...

Gemma, espero estrenar-lo aquesta setmana i ensenyar-vos el resultat del motlle microwave!

En principi era una recepta amb arròs enlloc de pasta i anava acompanyada de cacauets, però a casa tenia festucs i em va semblar que podia lligar.

A la cuina vermella no hi ha wok?? No pot ser!!!

Gemma de les trenes, em va dir la Gemma de la cuina de casa que en saps molt de cuinar amb wok. A veure si em recomanes alguna recepta!!

Gràcies Ester!

Petons a tots.