dijous, 13 de març de 2008

Truita de carbassó amb farigola



Volia estrenar el motlle pel microones amb un plat de peix, però finalment ha estat una truita amb un toc especial.

Ingredients per a 1 persona:

- 1/2 carbassó
- 1 ceba de figueres petita
- farigola
- 1 ou
- llet
- oli i sal

Preparació:

Pelar la ceba i tallar-la a la juliana. Pelar i tallar el carbassó a rodanxes. Posar la ceba i el carbassó al motlle amb un rajolinet d'oli i sal i repartir una mica de farigola per sobre. Fer al microones durant 3 minuts a potència màxima.

Batre l'ou amb, salar i afegir una miqueta de llet. Afegir la verdura, barrejar i fer la truita a la paella normalment.

M'ha sorprès que el motlle no crema gens al treure'l del microones!

4 comentaris:

Eva ha dit...

Sí, ara s'ha posat de moda diversos estris de silicona per treure plates del forn, per fer servir d'estalvis,...

La truita de carbassó, un clàssic meravellós!

Gemma ha dit...

A mi també m'agrada molt la truita de carbassó i ceba, és de les meves preferides (més que la de patata!)
Que original fet amb aquest motlle i al micrrones, t'estalvies temps i utilitzes menys greix... genial!
Tot i que penso com tu: la millor utilitat per aquest motlle tipus papillote deu ser per fer el peix al vapor al microones... deu quedar boníssim! Ja en penjaràs alguna recepa, eh?

EVA ha dit...

No m'he pogut estar...m'has fet tanta enveja amb aquest motlle...que aquesta tarda ja m'he anat a comprar un!!!!...jajaja!!!...Culo veo culo quiero... ;) Així que demà a la plaça a comprar peixet!!!
Petunets,
Eva (terrassa)

Anna ha dit...

Ei Eva! Ja veuràs com l'amortitzaràs de seguida.

Gemma, la propera amb el motlle serè de peix...ja tinc un parell de receptes pensades!