dissabte, 26 de gener del 2008

el Brownie!



Ingredients per a uns 10 brownies:

- 225 gr de sucre
- 120 gr de xocolata negra
- 90 gr de mantega
- 2 ous batuts
- 90 gr de farina
- 50 gr d'avellanes (o de nous de macadamia torrades i triturades, o nous de pacana triturades)

Preparació:

Escalfar el forn a 180ºC.

Untar amb mantega un motlle quadrat o rectangular. Fondre la mantega i la xocolata al microones o al bany Maria i deixar refredar una mica. Afegir els ous batuts i a continuació el sucre i la farina. Barrejar ràpidament i amb delicadesa i després incorporar les avellanes.

Abocar al motlle i coure durant mitja hora. L'exterior ha de quedar cruixent i l'interior esponjós. Deixar que es refredi una mica abans de desmotllar-lo.

Us aconsello menjar-lo encara calent amb gelat de vainilla o nata...o amb salsa de xocolata blanca!

3 comentaris:

c de cocina ha dit...

Hola !!!
Esperem més receptes amb la seva corresponent i magnífica fotografia...mentres esperem, reb aquest premi:
http://dietaseignalet.wordpress.com/2008/01/26/premio-al-blog-desafio/

Anna ha dit...

Moltes gràcies pel premi!!

També és el primer que rebo...i espero que no l'últim, tot i que tampoc és l'objectiu del blog...però fa molta il·lusió!

Aquest post de moment no tindrà foto ja que hem fet la recepta altres vegades però no ho vem fotografiar.A la propera l'afegirem, però mentrestant el Robert i la Cèlia ja la poden consultar.

Robert Camps ha dit...

Ei Anna!!!
Moltes gràcies per la recepta!
Ja u provare i et dire que tal a anat!
Ja et pasare una recepta d'un pastis de formatge fresc que faig que esta bunissim i em dones el teu "visto bueno" jejeje!

petunarru!