diumenge, 27 de gener de 2008

Crema de carbassa i carbassó a l’aroma de curry



Ingredients per a 2 persones:

- 1 carbassó petit
- 1 tros de carbassa (una mida semblant al carbassó)
- 1 ceba tendra
- 1/2 culleradeta de curry
- 1 cullerada de formatge fresc (p.e. Philad.)
- Oli i sal

Preparació:

Tallar la ceba tendra ben fina i sofregir-la lleugerament a una paella amb una cullerada d’oli. Afegir la carbassa pelada i tallada a trossets fins (com si fos per una truita de patates), i al cap de 5 minuts, el carbassó pelat i tallat a dauets. Quan les verduretes estiguin una mica dauradetes, aferir la sal i el curry i remenar bé. A continuació tirar a la paella mig litre d’aigua calenta, deixar que arrenqui el bull i coure-ho uns 10-15 minuts.

Abocar-ho a un bol, triturar fins que quedi una crema homogènia, afegir una bona cullerada de formatge fresc, corregir de sal i acabar de triturar-ho.

Acompanya-ho amb uns crustonets! Queda un aroma de curry molt bo sense enfarfagar…és a dir, seria com un “penjhament de curry” ;)