dissabte, 5 de gener de 2008

Amanida tropical



Dues propostes d'amanida ben diferents que de segur us agradaran!

Aprofitant els ingredients que van sobrar de les crepes, ha quedat una amanida molt complerta que ha estat plat únic.

Ingredients per a 2 persones:

- 2 ous durs
- 3 cabdells d'enciam
- 6 barretes de surimi
- 8 gambes cuites pelades
- 1/2 llauna petita de pinya en almívar trossejada
- salsa còctel

Preparació:

No cal fer una gran explicació. Només cal tallar l'enciam com més us agradi (a mi m'agrada ben finet). Repartir per sobre les gambes i el surimi trossejats, i l'ou dur prèviament ratllat. Finalment afegir la salsa còctel.

2 comentaris:

Jeroni ha dit...

Feia dies que no entrava al kiwi i la veritat es que he quedat més encantat que mai; el kitshe, flam de carbassa, mousse de salmó, els postres, l'escuma... tot bé de gust, molt de gust provar-ho. Definitivament tenint aquesta web a mà ja no hi ha excusa per menjar sempre "lo mateix".

Anna ha dit...

Suposo que has vist l'apartat d'Islàndia...a veure si algú ens dona alguna idea que se'ns hagi escapat.