dimarts, 8 de gener del 2008

Truita camperola al microones

És una truita de verduretes, que han estat cuites al microones. D'aquesta manera ens estalviem els olis del fregit, embrutem menys i anem més ràpid!

Ingredients per a 4 persones:

- 2 patates mitjanes
- 1 ceba de figueres
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell (sí és petit posa'l sencer)
- 1/2 esbargínia
- 3 ous
- oli, sal i pebre

Preparació:

Tallar la ceba i la patata, posar-les en un bol i tirar-hi un raig d'oli i sal. Tapar-lo amb film transparent i posar-lo al microones a potència màxima uns 4 minuts.

Tallar els pebrots i l'esbargínia i seguir el mateix procés coent-ho 5 minuts al microones.

Mentrestant, anem batent els ous, salpebrem i afegim les verdures que ja són cuites (compte amb no abocar també el suc de la cocció). I ara ja és el de sempre, posar un fil d'oli a la paella i quan sigui prou calent abocar la barreja de la truita. Deixeu-la coure per banda i banda segons el gust.


A la versió original és on es fregeixen les verduretes amb oli, i també és boníssima! També la pots fer amb carbassó, xampis, o qualsevol altra verdura.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Una recepta fantàstica! A mi també m'agrada molt cuinar al microones: més net, menys greixos, més ràpid i mentrestant pots fer altres coses!
I la truita de verdures... la meva preferida dels dijous, quan faig net de nevera! :)