Aquesta amanida pot ser un bon plat únic, per exemple, per un dissabte!
Ingredients per a 2 persones:
- 5 patates blanques mitjanes
- 1/2 ceba de figueres
- 4 o 5 filets de pollastre per fer a la planxa (segons la gana)
- 1 ou dur
Per la vinagreta:
- 1 culleradeta de mostassa (jo he utilitzat la "Mostaza a la Antigua" de Maille)
- 1 culleradeta de vinagre de xerès
- 8 nous pelades
- oli i sal
Preparació:
Bullir les patates amb pell durant uns 25 minuts, deixar-les refredar, treure'ls la pell i tallar-les a trossos. Fer el pollastre a la planxa i tallar-lo a tiretes. Tallar l'ou dur a dauets i la ceba a la juliana i barrejar-ho tot en una font.
Per fer la vinagreta, primer s'han de triturar 4 de les nous ben fines, afegir-hi la mostassa i l'oli poc a poc tot barrejant. Per últim, afegir el vinagre i una mica de sal.
Posar la vinagreta i la resta de nous trossejades al bol, barrejar-ho bé i servir.
- 5 patates blanques mitjanes
- 1/2 ceba de figueres
- 4 o 5 filets de pollastre per fer a la planxa (segons la gana)
- 1 ou dur
Per la vinagreta:
- 1 culleradeta de mostassa (jo he utilitzat la "Mostaza a la Antigua" de Maille)
- 1 culleradeta de vinagre de xerès
- 8 nous pelades
- oli i sal
Preparació:
Bullir les patates amb pell durant uns 25 minuts, deixar-les refredar, treure'ls la pell i tallar-les a trossos. Fer el pollastre a la planxa i tallar-lo a tiretes. Tallar l'ou dur a dauets i la ceba a la juliana i barrejar-ho tot en una font.
Per fer la vinagreta, primer s'han de triturar 4 de les nous ben fines, afegir-hi la mostassa i l'oli poc a poc tot barrejant. Per últim, afegir el vinagre i una mica de sal.
Posar la vinagreta i la resta de nous trossejades al bol, barrejar-ho bé i servir.
3 comentaris:
Sense cap ducte, un dels plats més bons que hi ha al blog... i creieu-me, perquè jo sóc l'únic que se'ls menja tots!!!
Humm, la Sogri espera menjar-la aviat, ha d'estar boníssima.
Això està fet suegri!!!
Publica un comentari a l'entrada