dimarts, 1 de gener de 2008

Quiche de tomàquet, albahaca i mozzarella



Ingredients:

- 1 massa de pasta brisa
- 3 ous
- 1 got de nata líquida
- 500 gr de tomàquets (és important que siguin bén gustosos)
- 125 gr de mozzarella
- un grapat d'albahaca (que sigui generós)
- un pessic de sal
- pebre

Preparació:

Fer la pasta brisa segons les instruccions del paquet. Escaldar els tomàquets i refrescar-los amb aigua per treure'ls la pell. Tallar-los en dos i treure'n les llavors. Fer-ne trossets i posar-los a sobre de la massa. Cobrir-los amb la mozzarella tallada a daus i repartir per sobre l'albahaca. En un bol batre els ous amb la nata i sal-pebrar-ho. És important encertar amb el punt de sal ja que els ingredients són bastant sossos. Afegir la barreja sobre la massa i enfornar durant 40 minuts a 180ºC. Abans de desmotllar-lo deixeu-lo refredar.

És molt fi i queda molt bo!

1 comentari:

la gemmota ha dit...

gràcies per la recepta Ana! La vaig fer fa uns dies i l'acabo de penjar al meu blog, amb un enllaç al teu.
Salutacions des de la cuina!