dimarts, 1 de gener del 2008

Crepes variades


La Mª Rosa ha fet crepes i ens n'ha donat unes quantes de congelades. Només he hagut de farcir-les i menjar-les!!

Ingredients per a 2 persones:

- 4 crepes
- 2 talls de pernil dolç
- 6 talls de formatge de cabra de rulo
- 4 palitos de surimi (succedani de cranc)
- 8 gambes cuites pelades
- 1 terrineta de formatge fresc (tipus Burgos)
- 1 llauna petita de pinya trossejada
- 4 cullerades de salsa còctel
- formatge ratllat emmental

Preparació:

Per les crepes de formatge de cabra i pernil dolç, només cal trossejar els ingredients i farcir les crepes.



Per les crepes "tropicals" només cal trossejar els palitos de surimi, les gambes, el formatge i la pinnya (si cal), i barrejar-ho tot amb la salsa còctel. Farcir les crepes.



Abans de servir, repartir el formatge ratllat per sobre les crepes i gratinar-les al forn.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola¡
Esta molt bé la idea de farcir les creps d'aquesta manera, no descarto fer-les.
Aquest blog comença a fer molt goig, quan acabi el meu repertori ja se on anar per treure idees i segur que triomfaré....
Petonets.Mami.

Anna ha dit...

Hola! Amb tots els llibres i els estris de cuina que m'han portat els reis el nivell només pot que pujar ;)

Ja tinc ganes d'estrenar el "cremador professional"!

un petonet!