El setmanari del lleure de l’Alt Penedès, Anoia, Baix Penedès, Baix Llobregat (nord) i el Garraf
Al mes de gener vaig rebre un mail del setmanari "Calaix de Sastre", on em proposaven col·laborar a la seva secció de receptes. Em va fer moltíssima il·lusió i de seguida vaig acceptar.
Es tracta d'un setmanari que es distribueix a cinc comarques, fan una tirada de 40.000 exemplars setmanals i amb un potencial de més de 500.000 habitants. És gratuït i tracta temes bàsicament de lleure i amb reportatges i articles d'actualitat, amb diferents seccions.
En la secció gurmet cada setmana publiquen una recepta i de moment ja n'han utilitzat tres d'El kiwi.
Hi he vist també receptes d'altres blocàires coneguts...la marea blogger és imparable!!
Aquestes són les que han publicat fins ara:
- Bacallà amb crosta
- Amanida de calamars i espàrrecs verds
- Macarrons amb espàrrecs verds i carxofes
Feia temps que volia compartir-ho amb vosaltres i donar gràcies al team de "Calaix de Sastre" per comptar amb mi!!!
Al mes de gener vaig rebre un mail del setmanari "Calaix de Sastre", on em proposaven col·laborar a la seva secció de receptes. Em va fer moltíssima il·lusió i de seguida vaig acceptar.
Es tracta d'un setmanari que es distribueix a cinc comarques, fan una tirada de 40.000 exemplars setmanals i amb un potencial de més de 500.000 habitants. És gratuït i tracta temes bàsicament de lleure i amb reportatges i articles d'actualitat, amb diferents seccions.
En la secció gurmet cada setmana publiquen una recepta i de moment ja n'han utilitzat tres d'El kiwi.
Hi he vist també receptes d'altres blocàires coneguts...la marea blogger és imparable!!
Aquestes són les que han publicat fins ara:
- Bacallà amb crosta
- Amanida de calamars i espàrrecs verds
- Macarrons amb espàrrecs verds i carxofes
Feia temps que volia compartir-ho amb vosaltres i donar gràcies al team de "Calaix de Sastre" per comptar amb mi!!!
9 comentaris:
I nosaltres molt satistets i agraïts per la teva col·laboració.
Uns plats molt engrescadors i una presentació excel·lentt
Salut
Me n'alegro molt per tu. Creu-me, com a periodista et puc dir que hi ha poques coses a la vida comparables al "subidón" de veure's publicat en un mitjà! Moltes felicitats.
Moltes felicitats!!!!
Ester
Felicitats! Fa il·lu veure la recepta en paper, eh? Queda molt xula :)
Moltes felicitats!!! T'ho mereixes!!!
Ptnts
L'enhorabona, Anna, i l'enhorabona, està clar, als lectors de "Calaix de sastre". ;)
Aquesta llaminera a la mostassa que proposes m'ha encantat i, a més a més, ideal per fer quan vas enfeinat.
Moltes felcitats Anna!!!!!
Petunets,
Eva.
No mes tinc dues paraules...
im presionant!!!!
Enhorabona, he estat xafardejant el calaix de sastre, i he vist també, receptes de la Gemma i d'altres bloggers, quina il·lu!!
Publica un comentari a l'entrada