diumenge, 12 d’abril del 2009
Llaminera de porc a la mostassa
Plat senzillíssim i "resulton" que vaig preparar un cap de setmana per dinar. Vaig agafar la recepta del blog "DIT I FET" de la Maria José:
Ingredients per a 4 persones:
- llamineres de porc per a 4 persones
- oli d'oliva verge extra
- mostassa a l'antiga
- vi blanc
- sal
Preparació:
En una safata que pugui anar al forn, posar el filet i untar-lo per tots els costats amb la mostassa. Salar i regar amb una mica d'oli d'oliva i un bon raig de vi blanc.
Posar al forn a 200ºC de 20 a 30 minuts. Filetejar i servir acompanyat d'arròs o puré de patata.
Boníssim!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
10 comentaris:
Jo també el faig aquest rellom i està boníssim, en faig una altra versió amb salsa de formatge que no està gens malament
Una abraçada
Ester
ep! Hola Anna! Aquesta me l'apunto!
Una abraçada
Les receptes amb llaminera de porc donen bon resultat. Queda molt intens el gust de la mostassa?.
Hola Anna, aquestes son les receptes que més m'agradant. Senzilles i molt bones. Salutacions
Aquesta és d'aquelles recpetes senzilles i bones!
Salut!
Anna, quina casualitat! Ahir vam menjar llaminera de porc! No tenia massa temps per cuinar i el vaig fer rapidet al forn! S'hi nota molt la mostassa?? (A nosaltres no ens agrada massa, però reconec que hi ha salses que hi dóna un toc molt bo).
Petons!
A mi si que m'agrada la mostassa i aquest rellom te molt bona pinta!!!
Aquesta segur que ens encanta.
Je, je... no es cap indirecte.
Ehhhh que bé que vos agradàs la recepta!!!! estic molt contenta,i és cert que es prepara en un tres i no res...petonets maca!!!
gràcies pel consell Pilumm!!!
Publica un comentari a l'entrada