dissabte, 25 d’abril del 2009

Amanida de mango, formatge fresc i nous



Quin mango!!! És el millor mango que he tastat mai, així que us podeu imaginar que l'amanida estava deliciosa...per a qui li agradi el mango, és clar! Senzilla, vistosa i gustosa, no us dic res més!

Ingredients per a 4 persones:

- 1 mango
- 1 enciam francès
- 2 terrinetes de formatge fresc
- un grapat de nous
- algun festuc
- oli, sal i vinagre de Mòdena

Preparació:

Rentar i tallar l'enciam. Salar-lo. Tallar el mango a banda i banda de l'òs, pelar els dos trossos i fer-ne dauets. Fer dauets també del formatge fresc. Posar el mango i el formatge sobre l'enciam i tirar-hi les nous esmicolades. Amanir amb l'oli i el vinagre. Remenar una miqueta i al plat!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Anna, el mango m'encanta, de totes les maneres! I combinat amb formatge fresc i nous ha de quedar boníssim, és una tria molt del meu gust. I els colors queden molt bonics.
Avui mateix he menjat un mango per sopar que era molt molt bo. A vegades a mi també em passa que penso... aquest és el millor mango que he tastat mai! Je je je...

Mercè ha dit...

Anna, que bo que és el mango a les amanides!! I combinat amb el formatge fresc, mmmmm!! :) Un plat ben primaveral!! :)
Petons!

Glòria ha dit...

A mi també m'agrada el mango, encara que no l'he tastat en una amanida, però la trobo molt encertada. M'agrada molt en gelat, així que crec que podem adaptar la recepta de la Mireia del seu gelat de maduixa, no et sembla?.

Anònim ha dit...

La teva recepta m'ha inspirat per fer el sopar. He canviat el formatge fresc per feta ja que és el que tenia a la nevera, i l'amanida ha quedat deliciosa!