diumenge, 11 de gener de 2009

Mini-quiches de tomaquets cherry



Com érem 6 a sopar, i les tartaletes individuals tenen una mida considerable, el que vem fer va ser fer-ne tres de brandada de bacallà i les altres tres vam improvitzar unes mini-quiches de tomaquets cherry, molt senzilles de fer i simpaticotes, perquè els tomaquets es desfan a la boca, no a la quiche (com els emanems ;)


Ingredients per a 4 persones:

- 1 paquet de massa brisa
- 2 ous
- 200 ml (un bric petit) de nata líquida per cuinar
- 100 gr de formatge emmental ratllat
- una capsa de tomaquets cherry
- sal i pebre
- orenga

Preparació:

Comencem a preparar les tartaletes tallant la pasta brisa a la mida dels motlles, que en aquest cas eren individuals. Col·locar la pasta als motlles amb el paper sulfuritzat a la part de sota, punxar la pasta amb una forquilla i cobrir-los amb paper d'alumini. Coure'ls al forn a 180ºC durant 10 minuts. A continuació els treiem el paper d'alumini i els coem uns 5 minuts més.

Batre els ous i afegir-hi la nata líquida i el formatge ratllat. Remenar-ho i salpebrar-ho. Abocar la barreja a les tartaletes vigilant que no vessi i col·locar uns quants tomaquets a cada quiche. Repartir un grapadet d'orenga per sobre i enfornar uns 15-20 minutets més, fins que hagi quallat.

6 comentaris:

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Que rebona aquesta recepta, igual m'animo a fer-la tinc tots els ingredients i veig que és facileta. Potser per demà a dinar. Prou fàcil i amb molt bona presència. Salut!!!!!

Glòria ha dit...

Quan faig pasta brisa i me'n sobra una mica, la poso al congelador per fer precisament cosetes petites. Aquest suggeriment me'l apunto!.

la vella carmanyola ha dit...

Anna a que son un exit les escopinyes amb taronja?? jo també les vaig fer per Nadal i em va anar molt bé.

L'Eva del cullerot fa coses molt guapes.

Fins aviat.

El cullerot Festuc ha dit...

mmmm...aquestes mini quiches son boníssimes!!! Jo en faig unes amb salmó fumat cebollí i tabasco que tb estan de muerte!!! I així petitones sempre son un vici per repatir! ;)
Petunets,
Eva.

La cuina vermella ha dit...

Nena quin sopar més bo!!! me les apunto totes! al proper sopar d'amics cauen segur!

Anna ha dit...

Olles i somriures, espero que t'agradi! és molt ràpida de fer!

Glòria, les masses brises et deuen quedar de muerte pel que expliques!!

Anna, et dono tota la raó...l'Eva és una pijoteras dels aperitius!!! M'encanten!

Eva, salmó fumat, cebollí i tabasco...apuntat!

Vermells, d'amics, de parella, del que volgueu ;)