dimarts, 11 de març del 2008

Tagliatelle amb salsa de pebrot vermell



Fa temps vaig fer aquesta salsa de pebrots, del llibre "La buena cocina desintoxicante", i la vaig trobar molt senzilla i gustosa. En aquesta ocasió vaig apropar-me a "La Nostra Pasta" per comprar pasta fresca de la bona (és una tenda gourmet on podeu trobar tot tipus de pastes artesanals fresques, formatges italians i altres productes delicatessen).

Ingredients per a 4 persones:

- 300 gr de tagliatelle (o parpadelle)
- formatge parmesà ratllat
- 2 pebrots vermells
- 2 tomàquets de branca
- 1 escalònia (té un gust entre la ceba i l'all, sinó una ceba)
- oli i sal

Preparació:

Pelar i picar l'escalònia. Rentar i tallar a trossos els pebrots. Rentar, tallar i triturar els tomàquets.

Escalfar un raig d'oli a una paella i sofregir-hi l'escalònia i el pebrot a foc lent durant uns minuts. Afegir el tomàquet i un cullerot d'aigua. Coure-ho entre 15 i 20 minuts. Rectificar la sal.

Treure la crema de pebrot del foc, triturar-la i passar-la pel passapurés.

Finalment coure la pasta amb força aigua (amb sal) i un rajolí d'oli. Escórrer la pasta i ràpidament servir-la als plats, repartint la salsa per sobre i esporvorejant el formatge.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres ja la probaré, trobo q és una salsa molt original per acompanyar pasta, i molt senzilla.
Fa molt bona pinta!!
gemma(vic)

Ester ha dit...

Una recepta fàcil i potent
Ester

Eva ha dit...

No he barrejat mai els pebrots amb una salsa de tomàquet. Això que els dos ingredients m'encanten. Segur que ho provaré.
Gràcies, Anna, per les innovacions!!!

EL CULLEROT FESTUC ha dit...

Quina pinta que fa Anna!...No t'animes a fer tu la pasta fresca???...T'ho deixo per deures...jeje!!!!...i jo m'apunto aq meravellosa recepta!!
Petunets,
Eva (terrassa)

Anna ha dit...

Me n'alegro que us hagi agradat!

No he fet mai pasta, només nyoquis de castanya (estan al blog), que van quedar molt bons. Algun dia ho probaré Eva ;)