Està molt de moda fer tastets de cremes com a entrant d'un menú. En aquest cas vem prendre una ració més abundant, però es pot servir com a xarrup.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 ceba
- 1/2 porro
- 250 gr de pèsols congelats
- oli i vinagre
- sal i pebre
Preparació:
Tallar la ceba pelada i el porro a la juliana i sofregir-los amb una mica d'oli fins que s'enrosseixin. Afegir els pèsols congelats i mig litre d'aigua calenta; salpebrar. Deixar coure durant uns 8 minuts.
Batre-ho amb la batedora i passar-ho pel passapurés. Corregir el punt de sal, tirar un rajolí de vinagre segons el gust per donar-li un toc diferent i remenar. Podeu tirar unes gotetes d'oli al final com a motiu decoratiu.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 ceba
- 1/2 porro
- 250 gr de pèsols congelats
- oli i vinagre
- sal i pebre
Preparació:
Tallar la ceba pelada i el porro a la juliana i sofregir-los amb una mica d'oli fins que s'enrosseixin. Afegir els pèsols congelats i mig litre d'aigua calenta; salpebrar. Deixar coure durant uns 8 minuts.
Batre-ho amb la batedora i passar-ho pel passapurés. Corregir el punt de sal, tirar un rajolí de vinagre segons el gust per donar-li un toc diferent i remenar. Podeu tirar unes gotetes d'oli al final com a motiu decoratiu.
Millor prendre-la tèbia o freda.
2 comentaris:
La copiem pel proper sopar amb amics! té una pinta fantàstica. Gràcies Anna!
Ep!
Jo també el copio! Ja tinc la part del sopar que em faltava per avui!
Salut!
Publica un comentari a l'entrada