diumenge, 16 de març del 2008

Suc cremós de pèsols



Està molt de moda fer tastets de cremes com a entrant d'un menú. En aquest cas vem prendre una ració més abundant, però es pot servir com a xarrup.

Ingredients per a 4 persones:

- 1 ceba
- 1/2 porro
- 250 gr de pèsols congelats
- oli i vinagre
- sal i pebre

Preparació:

Tallar la ceba pelada i el porro a la juliana i sofregir-los amb una mica d'oli fins que s'enrosseixin. Afegir els pèsols congelats i mig litre d'aigua calenta; salpebrar. Deixar coure durant uns 8 minuts.

Batre-ho amb la batedora i passar-ho pel passapurés. Corregir el punt de sal, tirar un rajolí de vinagre segons el gust per donar-li un toc diferent i remenar. Podeu tirar unes gotetes d'oli al final com a motiu decoratiu.

Millor prendre-la tèbia o freda.

2 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

La copiem pel proper sopar amb amics! té una pinta fantàstica. Gràcies Anna!

Anònim ha dit...

Ep!
Jo també el copio! Ja tinc la part del sopar que em faltava per avui!

Salut!