dimarts, 4 de març del 2008

La sopa d'all



No seré jo qui inventi la sopa d'all, però no l'havia provada mai i tenia ganes de fer-la. He seguit les instruccions de la mestra Ruscalleda, que introdueix la poma a la sopa, i repetiré.

Ingredients per a 4 persones:

- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 grans d'all, a làmines fines
- 1 poma golden, a làmines fines
- 6 torrades integrals de tipus biscota
- 1 litre d'aigua (mineral) bullent
- sal al gust

Preparació:

Posar una olleta al foc amb oli i daurar-hi les làmines d'all 30 segons. Afegir la poma tallada, barrejar durant un minutet i tirar les torrades. Tirar l'aigua ràpidament i deixar coure 5 minuts. Enretirar del foc i triturar bé amb el túrmix.

A la recepta recomana amanir la sopa amb 1/2 gra d'all i unes fulles de julibert sofregits amb una cullerada d'oli, on afegirem una culleradeta de pebre rosa matxucat un cop fora del foc. Jo ho vaig intentar (són les engrunes que es veuen a la foto) però ni em va quedar com a la Carme ni em va convèncer, pel que vaig optar per una bona cullerada de formatge ratllat.

3 comentaris:

Ester ha dit...

Hola!
Jo també tinc ganes de provar-la, amb el fred que torna potser m'animo
Ester

EL CULLEROT FESTUC ha dit...

Hola Anna!!!...És la recepta del Descobrir?...mmmm....t'ha quedat xulissima!!!!...i de gust que tal?...la recomanes??...m'encanten les sopes/cremes de tot tipus...l'haurem de probar!!!
Petunets,
Eva (terrassa)

Anna ha dit...

Senta molt bé i no et deixa sabor d'all, que no és massa sexy ;)
Si que és la recepta del Descobrir, és molt fineta...a mi m'ha agradat. Aprofita aquests dies de fred que s'apropen per fer-la i ja em diràs què t'ha semblat.

Deu guapis!