dilluns, 10 de març del 2008

Calamarcets a la planxa



El dissabte vem fer uns calamarcets a la planxa per picar com a primer plat. Com vem disfrutar...

Ingredients per a 2 persones:

- 500 gr de calamarcets
- 1 all
- unes branques de julibert
- 1/2 llimona
- oli i sal

Preparació:

Netejar els calamarcets amb aigua freda. Escórre'ls i assecar-los sobre paper absorbent.

Picar ben fi l'all i el julibert. Posar els calamars a la planxa i salar-los lleugerament. Repartir l'all i el julibert per sobre amb un raig d'oli.

Acompanyar amb llimona.

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Per llepar-se els dits! sembla mentida que uns èssers tan petitons puguin ser tant gustosos!
nyam, nyam!

Ester ha dit...

Ostres, com ho fas perquè no et quedin com si foddin xiclet?
Ester

Anna ha dit...

Teniu raó cuina vermella, no fa falta més, són boníssims!

Ester, no he fet res especial: els he rentat amb aigua i els he escorregut ben bé i assecat sobre paper absorbent. Aquests eren ben frescos, els he posat sobre la planxa amb un fil d'oli a foc altet i els he anat movent (pocs minuts).