Aquesta és una de les receptes de postres que es poden trobar al blog "la cuina de casa", visiteu-lo!
Ingredients:
- 1 llauna petita de pinya
- 100 gr de sucre
- 100 gr de coco ratllat
- 200 ml de nata líquida per muntar
- 4 fulls de gelatina
(Per la base)
- 150 gr de galetes maria
- 80 gr de mantega
- 1 cullerada de sucre
Preparació:
Preparar la base esmicolant les galetes i barrejant-les amb la mantega i el sucre. Extendre-ho sobre un motlle desmuntable i posar-lo al forn 10 minuts a 180ºC.
Mentrestant, remullar la gelatina amb aigua freda. Escalfar 100 ml d'almívar de la pinya i desfer-hi la gelatina. Triturar la pinya i barrejar amb el coco, el sucre i finalment amb l'almívar. Muntar la nata i afegir-la amb compte.
Abocar-ho sobre la base i posar-ho a la nevera un mínim de 6 hores. Decorar-ho amb una mica de gelatina feta amb la resta de l'almívar i abocar-la sobre el pastís quan aquest ja estigui quallat.
Com diu la Gemma, és un pastís molt fàcil, refrescant i que es pot fer el dia abans.
Ingredients:
- 1 llauna petita de pinya
- 100 gr de sucre
- 100 gr de coco ratllat
- 200 ml de nata líquida per muntar
- 4 fulls de gelatina
(Per la base)
- 150 gr de galetes maria
- 80 gr de mantega
- 1 cullerada de sucre
Preparació:
Preparar la base esmicolant les galetes i barrejant-les amb la mantega i el sucre. Extendre-ho sobre un motlle desmuntable i posar-lo al forn 10 minuts a 180ºC.
Mentrestant, remullar la gelatina amb aigua freda. Escalfar 100 ml d'almívar de la pinya i desfer-hi la gelatina. Triturar la pinya i barrejar amb el coco, el sucre i finalment amb l'almívar. Muntar la nata i afegir-la amb compte.
Abocar-ho sobre la base i posar-ho a la nevera un mínim de 6 hores. Decorar-ho amb una mica de gelatina feta amb la resta de l'almívar i abocar-la sobre el pastís quan aquest ja estigui quallat.
Com diu la Gemma, és un pastís molt fàcil, refrescant i que es pot fer el dia abans.
2 comentaris:
Oi que queda lleuger i es facil de fer? A nosaltres ens va agradar molt. T'ha quedat molt bonic :)
moltes gràcies!
Els va agradar molt a tots (hi havia mare i sogra, o sigui que el llistó estava alt!...ara l'objectiu és fer-ne un de formatge, ja xafardejaré per la cuina de casa.
Publica un comentari a l'entrada