diumenge, 2 de desembre de 2007

LLaminera amb olives negres



Ingredients per a 2 persones:

- 1 llaminera d'uns 250 gr
- 1 tomàquet vermell
- 1 grapat d'olives negres al gust
- orenga
- oli, sal i pebre

Preparació:

Netejar la llaminera de greixos i salpebrar. Daurar bé en una paella amb un raig d'oli i reservar (tapadeta perquè no es refredi massa).

Posar en un recipient el tomàquet tallat a dauets i les olives negres a rodanxes, amb un rajolí d'oli i un parell de cullerades del suc de les olives; salar-ho.

A la meteixa paella, sofregir la barreja afegint una mica d'orenga.

Tallar la llaminera a trossos gruixuts i posar la salsa per sobre. D'aquesta manera la carn queda més aviat poc feta, pel que si no us agrada així, la podeu posar a la paella junt amb el sofregit uns minuts perquè s'acabi de fer. Ho hem acompanyat amb un puré de patata Magi, molt bo!