dijous, 6 de desembre de 2007

Suc de raïm i pera



Sabíeu que l'origen del raïm se situa a la zona de l'Orient Pròxim? Avui en dia es troba extès a moltes zones de clima mediterrani càlid. Premsant el raïm s'obté el most, que fermentat, produeix vi. Quantes bacanals van celebrar els romans en honor a Bacus, el deu del vi...i a quantes celebracions ens acompanya ara!

Què més ens aporta el raïm?

* és un aliment desintoxicant, un bon depuratiu
* pot inhibir el creixement de cèl·lules canceroses
* prevé el restrenyiment
* disminueix el colesterol i millora la circulació
* actua com un bon cosmètic per la protecció de la pell
* ens omple d'energia

Ja ho sabeu...

Ingredients per a una persona:

- 1 pera conferència
- un gotim de raïm (entre 15 i 20 grans)

Preparació:

Es renta la pera, se'n fan 4 trossos i es treu el cor. El raïm només cal rentar-lo. Liquar els ingredients i barrejar els sucs.

Què fàcil, què bo, què dolç.