dilluns, 10 de desembre de 2007

Ous amb foie i codony



Com deia l'Isma a "Cuina x solters", amb les cosetes que van quedant a la nevera i al rebost sempre es pot fer algun plat bo.

Ingredients per a una persona:

- 2 ous (o un, depèn de tu)
- un tall de foie
- un tall de codony (no la fruita sinó el dolç que se'n fa)
- un grapadet d'ametlles picades

Preparació:

Primer he torrat les ametlles en una paella i les he reservat. He batut els ous amb una mica de sal i els he tirat a la paella dins d'un d'aquests cercles metàl·lics (volia fer una mena de timbal). He afegit el foie i el codony a trossets i ho he anat barrejant perquè l'ou es fes a l'estil d'uns ous remenats. M'ha quedat una circumferència de truita fora del cercle metàl·lic, i he aprofitat per decorar el plat encerclant el remenat. He tirat per sobre les ametlles torrades.

Jo ho he trobat molt bo...barreja de dolç i salat.