dimarts, 18 de desembre de 2007

Lassanya de carn i albergínia



És un plat molt gustós i fàcil de fer que resol tot un àpat! (de la revista Descobrir CUINA)

Ingredients per a 4 persones:

- 4 làmines de pasta de lassanya (per cap)
- 300 gr de carn de porc trinxada
- 3 albergínies mitjanes pelades i trinxades
- 2 cebes trinxades
- sal, pebre i oli d'oliva
- 40 gr de beixamel
- 100 gr de salsa de tomàquet
- 100 gr de parmesà

Preparació:

Bullir les làmines de lassanya i reservar-les.

Fer un sofregit amb les cebes i l'albergínia i quan sigui ben confitat afegir-hi la carn.
Barrejar la beixamenl amb la salsa de tomàquet.

Muntar el plat amb un full de lassanya i al damunt el farcit de carn, ceba i albergínia. Repetir l'operació tres vegades.

Cobrir-ho amb la beixamel i posar-hi unes làmines de formatge parmesà o un altre formatge ratllat per gratinar. Enfornar-ho 20 minuts i servir.