És un plat molt gustós i fàcil de fer que resol tot un àpat! (de la revista Descobrir CUINA)
Ingredients per a 4 persones:
- 4 làmines de pasta de lassanya (per cap)
- 300 gr de carn de porc trinxada
- 3 albergínies mitjanes pelades i trinxades
- 2 cebes trinxades
- sal, pebre i oli d'oliva
- 40 gr de beixamel
- 100 gr de salsa de tomàquet
- 100 gr de parmesà
Preparació:
Bullir les làmines de lassanya i reservar-les.
- 4 làmines de pasta de lassanya (per cap)
- 300 gr de carn de porc trinxada
- 3 albergínies mitjanes pelades i trinxades
- 2 cebes trinxades
- sal, pebre i oli d'oliva
- 40 gr de beixamel
- 100 gr de salsa de tomàquet
- 100 gr de parmesà
Preparació:
Bullir les làmines de lassanya i reservar-les.
Fer un sofregit amb les cebes i l'albergínia i quan sigui ben confitat afegir-hi la carn.
Barrejar la beixamenl amb la salsa de tomàquet.
Barrejar la beixamenl amb la salsa de tomàquet.
Muntar el plat amb un full de lassanya i al damunt el farcit de carn, ceba i albergínia. Repetir l'operació tres vegades.
Cobrir-ho amb la beixamel i posar-hi unes làmines de formatge parmesà o un altre formatge ratllat per gratinar. Enfornar-ho 20 minuts i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada