Ingredients per a 4 persones:
- 350 gr de pasta
- 1 got de tomàquet triturat
- 2 grapats de rúcula o herba de canonges
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 2 cullerades d'olives negres sense os
- pimentó picant
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
Rentar la rúcula i assecar-la amb paper de cuina. Pelar i picar les cebes i els alls. Enrossir-los en una paella amb oli amb un pessic de sal. Incorporar el pimentó remenant ràpidament perquè no s'enganxi i afegir el tomàquet. Rectificar de sal, tapar i deixar coure durant uns 15 minuts.
Quan la salsa de tomàquet sigui llesta, afegir la rúcula (deixant a banda algunes fulles per decorar) i les olives trossejades, barrejar i treure del foc.
Bullir la pasta amb aigua, sal i un raig d'oli fins que estigui al dente. Escórre-la, servir-la al plat, regar-la amb la salsa de tomàquet i decorar-ho amb la rúcula.
- 350 gr de pasta
- 1 got de tomàquet triturat
- 2 grapats de rúcula o herba de canonges
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 2 cullerades d'olives negres sense os
- pimentó picant
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
Rentar la rúcula i assecar-la amb paper de cuina. Pelar i picar les cebes i els alls. Enrossir-los en una paella amb oli amb un pessic de sal. Incorporar el pimentó remenant ràpidament perquè no s'enganxi i afegir el tomàquet. Rectificar de sal, tapar i deixar coure durant uns 15 minuts.
Quan la salsa de tomàquet sigui llesta, afegir la rúcula (deixant a banda algunes fulles per decorar) i les olives trossejades, barrejar i treure del foc.
Bullir la pasta amb aigua, sal i un raig d'oli fins que estigui al dente. Escórre-la, servir-la al plat, regar-la amb la salsa de tomàquet i decorar-ho amb la rúcula.
2 comentaris:
Mare meva, quina pinta té tot plegat! Segueix així, que fas una tasca vital per a tots, de debò!
La cita de Ciceró m'ha arrivat al cor, jeje.
Arreveure!
moltes gràcies!
Publica un comentari a l'entrada