La pastanaga és famosa pel seu contingut en vitamina A i és fonamental per la cura de la pell i del pigment dels ulls.
Ingredients per a una persona:
- 4 o 5 pastanagues (de manat), com més fresques millor
- 1 poma
Preparació:
Pelar les pastanagues i liquar-les. Rentar la poma, tallar-la en quarts, treure'n el cor i liquar-la. Remenar els dos sucs i a disfrutar.
És bo tant a mig matí, com per a un primer plat, uns postres, berenar...
Ingredients per a una persona:
- 4 o 5 pastanagues (de manat), com més fresques millor
- 1 poma
Preparació:
Pelar les pastanagues i liquar-les. Rentar la poma, tallar-la en quarts, treure'n el cor i liquar-la. Remenar els dos sucs i a disfrutar.
És bo tant a mig matí, com per a un primer plat, uns postres, berenar...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada