dimarts, 18 de desembre del 2007

Batut de llet de coco i maduixes



Ingredients:

- 1 got de llet de coco
- 6 maduixes (aprox.)
- un raig de suc de llimona
- 1 cullerada de sucre moreno

Preparació:

Rentar les maduixes, treure'ls les fulles i trossejar-les. Afegir tots els ingredients a la batedora i batre-ho durant un parell de minuts perquè quedi ben fi.
Es pot afegir una mica d'aigua segons el gust per diluir el batut.

Les maduixes són bones per combatre el colesterol per la seva lecitina i pectina. Són molt riques en vitamina C, pel que tenen propietats antianèmiques i reconstituents, és a dir, són molt adequades en l'època del creixement. I com tenen poc sucre, són recomanables per a règims dietètics i també per a persones diabètiques.

3 comentaris:

Gemma ha dit...

mmmm! Ara que hi ha maduixes tot l'any, aquest batut és perfecte per fer unes postres més lleugeres aquests àpats de Nadal...

Anònim ha dit...

Estic frisoza de tastar aquests plats tan tremendissims que fas (el pastís de formatge el vaig provar, i marrramiauuu!!!) Dolç, salat, dolç, salat,.. Això és un no parar.. Segueix així, com l'Oreal: Porque TÚ lo vales!!!

c de cocina ha dit...

Trobo que per estar en vies de desenvolupament, te´n surts prou bé... Crec que ben bé pots dir que ja ets una experta. Felicitats per la teva pàgina, t´aniré visitant sovint.