dijous, 29 de novembre del 2007

Pastís de coco en honor a la Susana :)



Ingredients:

- 150 gr de coco ratllat
- 4 cullerades de rom
- 1 cullerada de maicena
- 140 ml de llet de coco (la podeu trobar a les tendes orientals)
- 50 ml de nata
- 1 massa de pasta fullada
- 3 ous

Preparació:

Extendre la massa de pasta fullada sobre un plat/motllo pel forn, folrar-la amb paper d'alumini i posar a sobre alguna cosa perquè no es bufi. Deixar al forn uns 10 minuts a 210ºC.

Mentrestant, batre un ou i dos rovells (reservar les clares) amb el sucre, amb les barilles elèctriques fins que quedi una barreja clara i espumosa. En un altre bol disoldre la maicena en la llet de coco, afegir la nata i el coco ratllat (menys una cullerada per decorar el pastís), remenar-ho bé i afegir-ho a l'altra barreja. Muntar les clares a punt de neu, i anar-les afegint amb cura a la barreja.

Abocar la barreja sobre la massa que hem precuit al forn i enfornar durant uns 25-30 minuts fins que la massa quedi ben feta pel mig. A mi amb 25 minuts m'ha quedat un pèl massa torradet....vigileu-lo.


Finalment, posar la resta del coco ratllat per sobre i a menjar!!!