dijous, 6 de desembre del 2007

Batut de llet de coco i pinya



Ingredients:

- 1 got de llet de coco
- 1 culleradeta de coco ratllat
- 2 rodantxes de pinya en almívar
- sucre

Preparació:

Posar tots els ingredients a la batedora durant un minut. Afegir aigua per dil·luir el batut al gust. Afegir el coco ratllat per sobre abans de servir.

Beure'l ben fred, que és més bo!

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Que fàcil! i ben fresquet ha de ser delicios...
La llet de coco és líquida o és més com un puré? És dolça? On la compres?

Anna ha dit...

Doncs la llet de coco és líquida i no és dolça. La veritat és que ara no te'n sabria dir la marca, ja que la vaig comprar aprofitant una pujadeta que vaig fer a Andorra, però era una llauna tipus asiàtica. Ara, un cop oberta la llauna, que vaig fer servir per fer el pastís de coco, vaig guardar la resta en un tàper, i sí que va quedar més cremosa per la part de dalt i per això vaig afegir una miqueta d'aigua al batut. L'he trobat, és aquesta: Leche de coco marca Aroy-D en latas de 400 ml. Producto de Tailandia.

Gemma, on compres els productes com fruites del bosc o xocolates que utilitzes per decorar els pastissos? Avui he comprat una caixeta de gerds i m'ha costat 4.5Eur!

c de cocina ha dit...

Quina pinta! I a més és fàcil de fer, cosa que s´agraeix. Jo la llet de coco la trobo al super pakistaní del meu barri, o bé a la secció asiatica del corte inglés. Saluts.

Anna ha dit...

He llegit sobre la dieta Seignalet al teu blog...tot el que sigui cuidar-se i estar sa és interessant!

El tema de la llet és molt curiós perquè en general als adults ens costa de digerir, però en canvi, es recomanen molt els iogurts.

Gemma ha dit...

Anna, les fruites per decorar les compro a una parada del Mercat Central de Sabadell. Les congelo i així sempre en tinc quan les necessito :) I co que cada vegada només en gasto poquetes (si només són per decorar, clar) em duren moltíssim i no surten tan cares...
Quin truco, eh?