diumenge, 25 de novembre de 2007

Enrotllats de rap a la italiana



Ingredients per a 4 persones:

- 600 gr de rap
- 12 talls fins de cansalada
- 2 tomàquets
- 50 gr de nous picades
- 2 carbassons
- 1 patata
- 4 cullerades de salsa pesto
- oli, sal i pebre

Preparació:

Rentar els carbassons, treure les puntes i tallar a trossos. Pelar la patata, fer-ne daus i bullir-la junt amb el carbassó durant 15 minuts. Escórrer i triturar amb la batedora elèctrica (si queda massa espès afegir caldo de l'ebullició). Afegir el pesto, la sal i acabar de remenar. Ha de quedar entre puré i salsa, segons el gust.

Tallar els filets de rap a trossos (uns 3 per cap), netejar-los amb aigua freda, assecar-los amb paper de cuina i salpebrar. Embolicar els trossets de rap amb la cansalada i fregir en una paella amb un raig d'oli uns 4 minuts per cada banda. En una altra paella fregir la resta de la cansalada tallada a trossets petits, amb els dos tomàquets tallats a quarts i les nous picades, durant uns 10 minuts a foc mig.

Muntar el plat amb els enrotllats de rap en línia, el puré de carbassó a una banda i els tomàquets amb els trossets de cansalada i les nous per sobre.