Aperitiu al que ens hem afeccionat molt darrerament. És una proposta amb contrast de sabors que permet combinar diferents tipus de formatge.
Ingredients:
- formatge manxego sec
- formatge de cabra
- confitura de tomàquet
Preparació:
Treure la pell del formatge i tallar-lo a dauets al gust. Regar-lo amb un parell o tres de cullerades de confitura de tomàquet que podeu trobar a botigues de delicatessen o a la vostra carnisseria/xarcuteria.
I...a picar!
Ingredients:
- formatge manxego sec
- formatge de cabra
- confitura de tomàquet
Preparació:
Treure la pell del formatge i tallar-lo a dauets al gust. Regar-lo amb un parell o tres de cullerades de confitura de tomàquet que podeu trobar a botigues de delicatessen o a la vostra carnisseria/xarcuteria.
I...a picar!
6 comentaris:
Ens autoconvidem a picar aquests deliciosos tacs!!! ens hi voleu??
Quin aperitiu mes bo i senzill
No m'estranya gens que us hi hagueu afeccionat, és una combinació deliciosa!
A les Cols, entre el segon i les postres, ens van oferir un tast de formatges (n'hi havia una veintena de diferents i en vam triar tres) maridats amb diverses melmelades, entre elles la de tomàquet! (també de pastanaga i llimona o de poma i albergínia).
El contrast dolç salat és excel·lent :)
anna, ja saps que a mi també m'agrada molt barrejar el formatge amb la melmelada de tomàquet, però fer-ho així, per picar, no se m'havia acudit i em sembla molt bona idea.
Anna, quina idea per un pica-pica més deliciosa!! Queda anotada perquè ens encanta la combinació dolç-salat! :) Petons!
Ho heu tast mai amb melmelada de tomàquet verd o pebrot vermell de Els Fruits Saborosos?
(www.elsfruitssaborosos.com)
Publica un comentari a l'entrada