diumenge, 15 de febrer de 2009

Taquets de formatge amb confitura de tomàquet



Aperitiu al que ens hem afeccionat molt darrerament. És una proposta amb contrast de sabors que permet combinar diferents tipus de formatge.

Ingredients:

- formatge manxego sec
- formatge de cabra
- confitura de tomàquet

Preparació:

Treure la pell del formatge i tallar-lo a dauets al gust. Regar-lo amb un parell o tres de cullerades de confitura de tomàquet que podeu trobar a botigues de delicatessen o a la vostra carnisseria/xarcuteria.

I...a picar!

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Ens autoconvidem a picar aquests deliciosos tacs!!! ens hi voleu??

angels ha dit...

Quin aperitiu mes bo i senzill

Gemma ha dit...

No m'estranya gens que us hi hagueu afeccionat, és una combinació deliciosa!
A les Cols, entre el segon i les postres, ens van oferir un tast de formatges (n'hi havia una veintena de diferents i en vam triar tres) maridats amb diverses melmelades, entre elles la de tomàquet! (també de pastanaga i llimona o de poma i albergínia).
El contrast dolç salat és excel·lent :)

manel ha dit...

anna, ja saps que a mi també m'agrada molt barrejar el formatge amb la melmelada de tomàquet, però fer-ho així, per picar, no se m'havia acudit i em sembla molt bona idea.

Mercè ha dit...

Anna, quina idea per un pica-pica més deliciosa!! Queda anotada perquè ens encanta la combinació dolç-salat! :) Petons!

Bet ha dit...

Ho heu tast mai amb melmelada de tomàquet verd o pebrot vermell de Els Fruits Saborosos?
(www.elsfruitssaborosos.com)