diumenge, 1 de febrer del 2009

BO I SA: Postres de taronja sanguina i magrana


Soc una gran admiradora de la Carme Ruscalleda, a qui carinyosament anomeno "la Rusqui". Per això, he decidit fer cada mes una de les receptes que proposa a la revista Descobrir Cuina, a la secció que du per nom BO I SA. Mensualment la Carme ens ofereix "un menú saludable i saborós amb productes de temporada, per gaudir menjant d'una manera sana", com explica la revista.

La Gemma fa temps que té una secció, al seu blog, de postres que apareixen a la revista, que em sembla una idea fantàstica, així que la poso en pràctica amb variacions. En aquest cas no serà sempre una reproducció exacta de la recepta publicada, sinó que podrà haver-hi variacions en els ingredients utilitzats, ja que a vegades per falta de temps per buscar un ingredient o perquè simplement no el trobem, no cal deixar de fer un plat, que seguirà tenint l'essència original.

Així doncs, declaro oficialment inaugurada la secció amb aquests postres de taronja sanguina i magrana:



La recepta és molt senzilla, però vaig haver de substituir les taronges sanguines per taronges normals, ja que no en vaig trobar a cap parada del mercat. D'altra banda, estava segura de que tenia una magrana a la nevera, però a l'hora de fer les postres em vaig adonar que ja no hi era...coses que passen. Finalment, a falta de licor de cassis (no puc comprar una ampolla per cada recepta que faig, no em caben!!!), vaig utilitzar maduixes, que juntament amb el sucre, un rajolí de llimona i un raig d'aigua, les vaig coure a foc suau uns 10 minuts i després ho vaig passar pel minipímer. D'aquesta manera vaig fer un "xarop de maduixes" que m'he anat menjant durant la setmana amb el iogurt.



12 comentaris:

Gemma ha dit...

Anna, molt bona iniciativa, m'agradarà molt aquesta nova secció :)
Per començar, has triat una recepta fantàstica, a mi també m'agrada molt la Carme Ruscalleda!

En el meu cas, però, no sempre faig receptes d'en Jordi Roca, si no que trio una recepta de postres de totes les que hi ha aquell mes... Intento anar variant de secció, del Jordi, del tema del mes, de la Ruscalleda... depen, trio la que m'agrada més :)

Anna ha dit...

Tens raó Gemma, ja ho he modificat!

El cullerot Festuc ha dit...

Anna, genial aquesta iniciativa!!! M'encanten les receptes de la Rusca i jo també en faig tot sovint pq sempre queden bé!!!
Aquestes postres t'han quedat de luxe!
Petunets,
Eva.

La cuina vermella ha dit...

Doncs felicitats per aquesta inauguració tan lluida! enhorabona per la iniciativa! petons.

Glòria ha dit...

Molt bona idea inaugurar una secció de receptes de la Carme Ruscalleda. Quan he vist el títol, he pensat oh!, taronges sanguines,jo no en veig mai! i veig que a tu t'ha passat igual. Tan bones que les trobo!.

Fins aviat

Mercè ha dit...

Anna, molt bona iniciativa!! I tens tota la raó, les receptes de la "Rusqui" sempre surten bé i bones! T'han quedat unes postres impressionants!!

Margarida ha dit...

Molt bona la iniciativa de presentar-nos aquestes receptes bones i sanes!
Sí, tens raó, avui en dia costa de trobar taronges sanguines. Però com els grans cuiners les estan posant de moda (pel la vistositat del seu color i per exotisme), suposo que cada vegada les veurem amb més freqüència als mercats.

Anònim ha dit...

Molt bé!!
Y la improvisación siempre es interesante...

Salutacions
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/

Maria ha dit...

Anna, no puc veure com es fa la recepta a la foto,ni tan sols ampliant-la ... No la podries posar? Sembla fàcil i bona i venint de la Ruca... valdria la pena..
Petons.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Un idea boníssima, penso no perdre ni una de les teves receptes

Anna ha dit...

Me n'alegro que us agradi la idea, a veure si us interessen les receptes que trii.

Maria, miro d'arreglar-ho...em va sembla que es veia bé, però m'adono que no!! Gràcies per dir-ho!

petons!

Anna ha dit...

He pogut modificar la foto i ja es pot llegir bé la recepta clicant sobre la imatge. Disculpeu!!!