diumenge, 13 d’abril del 2008

Preparant el viatge a Islàndia...


Aquest dissabte han vingut a dinar la Joana, la Cèlia i el Jeroni per acabar de preparar el viatge cap a Islàndia. Com el dinar d'anada va ser extra, al de tornada hem intentat estar al seu nivell ;) Com la Joana fa poc ha fet un anyet i ara ja pot començar a menjar de tot, ha estat la cap de taula d'honor.


El menú ha estat el següent:


entrants
- tapa de mousse de foie amb mango caramelitzat
-
suc cremós de pèsols
-
broqueta de gambes amb tomaquets
-
bunyols de gorgonzola amb nous

plat principal
- filet de porc amb cebes i panses

postres
- tiramisú i, com no, catànies! (Jeroni i Cèlia)

Com els últims anys hem fet vàries visites a la Rioja i les seves bodegues, hem begut un Remelluri Reserva del 2001 que vem comprar l'última vegada, i que hem trobat molt bo.

Al menú podreu anar trobant els links a les receptes.

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Ja ho crec que devia estar al seu nivell, amb aquest menú...
ara em miro les receptes, però em crida l'atenció els bunyols, segur que queden molt bons.
A Islàndia hi aneu de vacances? Tinc amics que hi han estat i per les fotos es veu molt maco!

La cuina vermella ha dit...

Uau! Uauuu! Quin dinar més impressionant i impecable! Ens apuntem tots els plats!
És una alegria preparar un viatge, de fet si el prepares tu mateix és com si viatgesis tres vegades: la preparació, el viatge in situ i un cop a casa veure les fotos amb tranquilitat!
Felicitats per la vostra cap de taula, una nena preciosa!

Anònim ha dit...

Jo vaig ser una de les persones afortunades en degustar aquest súper menú. Va ser impressionant!!! Els bunyols, les cremes (la de foie...mmmmmmmmm!!), les broquetes... tooootttt!! I tenim un testimoni totalment objectiu: la Joana, que ho va probar tot sense fer cap cara rara... Molts petons i ànims! Ens veiem d'aquí a 9 dies!!
Cèlia

gemma ha dit...

Tot té una pinta fantàstica!

Jo tinc moltes ganes d'anar a Islàndia, és un dels viatges que tinc pendents des de fa temps... Aiiiiiiiiii, qui pogués viatjar a tothora!

Jeroni ha dit...

Dono fe que les sensacions que tranmeten les fotos estan a l'alçada del sabor dels plats...

Suc Cremós de pèsol: Boníssim!, havia tingut alguna altre experiència amb una sopa similar i sense cap dubte aquesta la supera amb escreix.

Tapa de mousse de foie amb mango caramelitzat: Brutal!!! l'Anna apuntava que potser calia una mica més de densitat... jo m'apunto ara mateix a tornar-ho a provar i comparar... ;)

broqueta de gambes amb tomaquet: Molt bona, amb les gambes al punt.

Bunyols de Gorgonzola amb nous: Feu-ho i proveu-los, són finissims i deliciosos.

Filet de porc amb cebes i panses: Particularment la llaminera m'encnata i aquesta estava molt ben feta, amb la mida justa d'arròs per acompanyar i que no sembli un afartapobres com temia algú... :)

En fin Anna, si a Islàndia hem de tirar de bocates i fast-food no serà perque no coneixem la cuina de veritat :). Moltes gracies per aquest dinar, desde dissabte la Joana s'ha negat a tornar a les papilles :)

Anna ha dit...

Ja ho pots dir Gemma, viatjar és genial. Ja faré un petit post amb el més destacable!

Jero i Cèlia, gràcies pels vostres comentaris, tenir-vos de convidats ens encanta perquè sempre ens ho passem molt bé. La mousse va quedar prou bona, però vaig provar el dia següent un xupito extra que havia fet i definitivament li faltava una horeta de nevera. Tot i això, ens en vem sortir ;)
Ara haurem de fer un dinar post Islàndia per recuperar-nos de les inclemències del viatge!!!

un petonàs a tots!